Thursday, April 10, 2008

Laptop ku

Laptop ku buat hal lagi. Ye ar, tgh duk best chatting ngan member skali mati laks. Bukan nye sekali dua, dah banyak kali dah pon. Memang la dah lama pon laptop ni kan. Ye ar, masuk tahun ni dah 4 tahun kot laptop ni ngan aku. Beli masa part 3 diploma dulu. Sekarang dah part 6 degree dah, mau nye macam-macam jadi. Tapi serius ar, nnt dah keje memang nak kena beli laptop baru. Ye ar, laptop ni skrin die pon dah xleh kedepankan, kalo x blank terus skrin die. Adoila, kekadang tu sakit tengkuk ni hah bile nak kena menaip tuk assignment. Ye ar, nak kena menunduk jer. Sebab tu bile surf suke meniarap tp x best ar menaip x duduk. Tak de feel.

Oh ye, minggu ni kelas suma abis. Tapi kitorg still ad test ari jumaat ni. Dan hari sabtu ni plak ad modul laks. Ingatkan dah abis tp rupa-rupanya ada lagi. Sabo ajer ar. Dah part 6 ni byk pulak modul yang nk kena pegi. Sabar aje la Azie, nak buat macam mana.

Oh ye, tadi chat dengan Ain n Fairy. Well, ngan Ain memang la slalu sbb kitorg selalu online tp ngan si fairy ni susah sket nk chat ngan die. Kebelakangan ni die jarang online. Tp td sempat la jugak chat kejap. Tp x puas kot, dah ar nak jumpa die kena tunggu die balik Malaysia dulu. Hai, lambat lagi la jawabnye tu.

1 comment:

fAirY said...

hehehehee... yea yea.. nanti aku balik lerr... ;)

make sure korang x bz yea tima aku balik XD